Řešení pro velké vinotéky: Stojany Raxi nemají kapacitní limity

velkokapacitni_stojany_1050x383_2__1

Velké vinotéky potřebují mnoho úložného prostoru na lahve. Stojany na víno Raxi přináší řešení – umožňují na malém prostoru skladovat velké množství lahví. Konkrétně na ploše zhruba 1,2 m2 poskytnou zázemí až 480 kusům. Nejsou limitovány rozměrem ani nosností. 

Klasika, která neomrzí

Klasické stojany Raxi mají čtvercový či obdélníkový tvar a poskytují velmi dobrý přehled o počtu uložených lahví, a to i v případě velkokapacitního skladování. Vyrábíme je v libovolné výšce i šířce, stačí jen zadat požadované rozměry do konfigurátoru. Ihned uvidíte váš výsledný stojan, včetně informací o kapacitě a ceně. 

Klasické regály na víno se hodí do větších skladů. Můžete jimi „obložit“ všechny dostupné stěny až ke stropu a zabijete dvě mouchy jednou ranou:

  1. Získáte velkou skladovací kapacitu.
  2. Udržíte si přehled o množství uskladněných lahví.

Neomezujte se

Systém Raxi funguje i jako skládačka. Často nemusíte zůstat u rovnoběžníků, seskládat si můžete i nepravidelné tvary s různými otvory. Spojovací komponenty navíc umožňují stojany nastavit do šířky i do výšky.

Přehledné a praktické uspořádání

Chcete-li maximálně využít plochu prodejny, doporučujeme naše oboustranné stojany. Mohou stát volně v prostoru jako samostatné prodejní ostrovy. Zhruba ve výši očí je umístěna prezentační řada s ocelovou lištou pro popis vína nebo pro umístění cenovek, pod ní se nachází 11 řad jednotlivých buněk. Tyto regály na víno efektivně naplňují potřeby uskladnění a prodeje zároveň.

  • Kapacita základního oboustranného stojanu je 240 lahví, můžete je ale postavit vedle sebe v delších řadách, čímž kapacitu navýšíte. 
  • Zákazník si pohodlně přečte vinětu díky nakloněné prezentační řadě a ví, kam pro konkrétní lahev sáhnout. 
  • Minimalizuje se riziko rozbití při přenášení ze skladu.

Sklad skrytý za poutavý vzhled

Patrové stojany Raxi důmyslně spojují velkou kapacitu a prezentační prostor. Spodních 6 řad slouží k uskladnění dvou lahví za sebou, následuje 5 řad standardních buněk pro jednu lahev a třetí patro obsahuje nakloněnou prezentační řadu. Jako třešnička na dortu je nahoře umístěn pult pro vertikální ukázky vína. 

I patrové stojany nabízí variabilitu:

  • Můžete je umístit u zdi a spojit do řad.
  • Lze je postavit „zády“ k sobě a vytvořit oboustranný prodejní ostrov. 
  • Možností je také zkombinovat obojí. 

Každopádně se můžete těšit na unikátní systémy lahodící oku a vyhovující kapacitním požadavkům

Umění se přizpůsobit

Jak vidíte, stojany Raxi lze modifikovat podle dispozic místnosti. Každý kus je pak originál, který pasuje do vyhrazeného místa jako dílek puzzle. Využít můžete každý volný prostor a zvětšit tak úložnou kapacitu na maximum. To potvrzuje pan Jorge Atisha, jehož bar nemá sklad a všechny lahve se musely uskladnit přímo v atypickém prostoru podniku. Originální řešení na míru splnilo účel dokonale. 

Chybí vám něco?

V neposlední řadě vězte, že:

  • Použité materiály, konstrukční ocel a masivní dřevo zaručují vysokou nosnost.
  • Celá konstrukce stojanů je dostatečně tuhá a pevná.
  • Lahve leží bezpečně pod úrovní horizontálních nosníků, takže ani při drobném pohybu nevypadnou ven.
  • Nadčasové provedení ze dřeva a kovu uspokojí milovníky kovových i dřevěných stojanů na víno.

Pokud vám přesto ještě nějaká informace chybí, kontaktujte nás. Společně najdeme řešení i pro vaši vinotéku. Protože s Raxi najde každá lahev vína své místo.