Moravskými vinařskými stezkami na kole

velehrad-uvodni

Projeli jste se už někdy po jedné z 11 Moravských vinařských stezek? Pokud ne, o hodně přicházíte. Dlouhá síť cykloturistických tras vás zavede do různých koutů této krásné země. Projíždíte po nich mezi sady a vinicemi jižní Moravy. Trasy mají celkem 1200 km. Objevovat krásy místního kraje tak můžete hodně dlouho.
V oblasti kolem Velehradu doporučujeme navštívit Velehradské vinice. Jedná se o malebné místo osázené vinicemi, tvořícími přírodní scenérii. Vinice se rozprostírají na 26 ha. Rodinná společnost Víno Hruška už po 8 generací tuto oblast obhospodařuje a pěstuje na ní odrůdově charakteristická vína pod značkou VELEHRAD 863.

 

ODPOČINEK PO DLOUHÉ JÍZDĚ


Po mnoha kilometrech na kole jistě oceníte, když si budete moci oddechnout v příjemném prostředí bistra a vinotéky Velehradských vinic. Navíc se jedná o prostory, které slouží i k pořádání oslav, svateb, firemních akcí a řízených degustací.

velehrad5

velehrad3

SLUNEČNÍ PAPRSKY NAD VINICEMI


Je to zkrátka místo pro relax, které je tak nějak zvláštně magické. Jen si představte posezení při sklence dobrého vína, ve které můžete spatřit odraz slunečních paprsků. Relaxovat můžete ve vnitřních a venkovních prostorách. Občerstvení se zde nabízí v podobě lahodného vína a lokálních delikates.

velehrad1

STOJAN NA VÍNO, KTERÝ POJME 1000 LAHVÍ


Když nás oslovila společnost Víno Hruška, že by chtěli ve Velehradských vinicích využívat právě stojan RAXI, byli jsme nesmírně potěšení. Vždyť podílet se na prezentaci vína v takových prostorách, je pro nás poctou. Nejednalo se o uložení jen pár lahví vína. Stojan měl pojmout až 1000 lahví. Stojany RAXI jsou na takovou zátěž stavěné, proto bylo potřeba jen vymyslet, jakou bude mít stojan dispozici. Navíc si zákazník přál, aby byla v horní části umístěna prezentační řada. Nejvyšší bod stojanu měl být osazen deskou z masívu.

velehrad

 velehrad2

4 METRY DLOUHÝ STOJAN


Po zaslané vizualizaci zákazníkovi bylo rozhodnuto. Vyroben byl 4 m dlouhý stojan. Stojan sestává z 8 segmentů, kdy jsou do 1 řady postaveny 4 segmenty. Další 4 segmenty jsou postaveny zády k nim. Pro prezentaci dárkových kazet a sektů slouží pultová řada, sestavená ze 2 ks masivního dřeva. Police je navržena tak, aby na sebe byly 2 ks napojeny pomocí kolíků a celek tak působil dojmem, že se jedná o 1 desku. Spoj díky tomu není patrný. Pro tuto zakázku jsme použili extra šíři 210 mm. Obdobné segmenty používáme u oboustranných katalogových stojanů.
Ve stojanech RAXI je každá láhev umístěna zvlášť, díky tomu se jedná o velmi bezpečné uložení, znemožňující její nechtěné rozbití. Jedná se navíc o velmi přehledné uložení. Přehled o vystavených vínech navíc umocní i prezentační řada v horní části. Doplněna je o El profil, na který můžete dopsat křídovým popisovačem informace o ceně a názvu. Stejně tak může být na El profil pověšena cedulka.

stojan-na-míru-do-clanku


STOJAN PŘÍMO NA MÍRU


Zaujal vás stojan „ušitý“ zákazníkovi přímo na míru? Neváhejte a vyzkoušejte si sestavit stojan v konfigurátoru a vizualizovat tak vaši představu. U nás ihned vidíte vizualizaci i cenovou kalkulaci.

KAM ULOŽIT VÍNA Z VAŠICH VÝLETŮ


Už víte, kam si uskladníte víno zakoupené při putování vinařským krajem? Ať už vaše domácí sbírka čítá jen pár lahví nebo se už rozrostla do obřích rozměrů, dokážeme uspokojit potřeby každého.
V katalogu vás mohou oslovit pultové, oboustranné, pojízdné, patrové, prezentační a prodejní stojany.

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva ©️, kopírování je zakázáno.

NAŠE TIPY