OCHUTNEJTE MORAVU. Posezení při cimbálovce a řízená degustace vín ve sklípku.

sklipek-uvodni

Zažijte jedinečný okamžik při degustaci vín na Jižní Moravě. Vydejte se do kraje posetého vinicemi, na kterých zrají lahodná vína. Čas tu plyne tak trochu jinak, volněji. I vy můžete vychutnat okouzlující atmosféru při sklence dobrého vína. Možností máte několik, pojďme se na ně podívat.
Rádi byste ochutnali dobrá vína, ale stejně tak byste se chtěli dozvědět „jejich příběh“? Pak využijte například řízenou degustaci, kterou nabízí řada vinařů přímo ve svých sklípcích. 

sklipek-4

DEGUSTACE VE SKLÍPKU


Vinaři nabízí degustační balíček, který zahrnuje řízenou degustaci vín ve vinném sklípku, přibližně 10 vzorků. Součástí je odborný výklad vinaře. Připraven budete mít i degustační balíček s místními gastronomickými pochutinami. Jako doprovodný program k degustaci bývá zařazeno i vystoupení živé hudby.


sklipek-9

VINOBRANÍ S DEGUSTACÍ


Pokud Vás láká spíše posezení pod širým nebem, přijdete si také na své. Alternativou jsou například oslavy spojené s vinobraním. Akce je většinou spojena s kulturním programem, hudebními vystoupeními, degustacemi vína a burčáku. K tanci a poslechu zahraje cimbálová muzika.
V roce 2022 můžeme doporučit Pálavské Vinobraní 


sklipek-8

UBYTOVÁNÍ


Ubytování  bývá často součástí sklípku nebo ho naleznete v dosahu jen pár minut od destinace. Nic vám pak nebrání veselit se až do rána bílého.

sklipek-7(1)

Než se do sklípku vydáte, přečtěte si informace o způsobu podávání vína  a o dekantaci. Jistě se vám budou hodit.

 

ZÁJEZDY ZA VÍNEM ORGANIZOVANÉ CESTOVNÍ KANCELÁŘÍ


Dále se nabízí možnosti výletu, který bude v režii cestovní kanceláře. Ta vám zorganizuje program do poslední minuty. Nemusíte se tak starat o ubytování, degustaci, ani přejezdy autem. Jako bonus vás delegát cestovní kanceláře provede po památkách místního kraje. Jedná se tedy i o vícedenní zájezdy.

 

TEAMBUILDING VE SKLÍPKU


Pamatujete na doby, kdy si kolegové v rámci BSP či ROK vyjeli na společný výlet nebo se podnikaly podnikové aktivity? V dnešní uspěchané době už málo kdo z nás tráví s kolegy volné chvíle. Pro upevnění pracovních vztahů využijte teambuilding ve sklípku a uvidíte, jak to kladně ovlivní pracovní výsledky. Teambuilding je mocný nástroj. Vytváří efektivnější pracovní vztahy, společný „tak na branku“, pomáhá hledat řešení problémů v rámci týmu.

Ať už vás zaujala kterákoli z variant, všechny mají stejný element – kouzlo okamžiku Jižní Moravy, které je prostě nezapomenutelné.
A kam si uložit láhve vína, která si jistě odvezete do své domácí sbírky? Úložné systémy RAXI jsou tím řešením.

sklipek-6

 

 KAM ULOŽIT VÍNA


Čítá vaše domácí sbírka jen pár lahví nebo se už rozrostla do obřích rozměrů? Dokážeme uspokojit potřeby každého.
V katalogu vás mohou oslovit pultovéoboustrannépojízdnépatrovéprezentační a prodejní stojany.

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva ©️, kopírování je zakázáno.

NAŠE TIPY