Dbáte na dobře padnoucí střih obleku? Se systémy RAXI budete precizní i v otázce dobře uloženého vína.

osobni-vinoteka-uvodni

Jste majitel malé či velké sbírky vín? V obou případech si vína zaslouží být uložena ve stojanu, který jim dá vyniknout. Ještě více péče a pozornosti si zaslouží vína vyšší hodnoty.


3 TIPY OD RAXI, jak si jí sestavit osobní vinotéku

Ukážeme vám několik případů bezpečného uložení vína na velmi malém prostoru. Shlédněte fotky našich zákazníků. Se systémy RAXI máte neomezené možnosti.



REPREZENTATIVNÍ PROSTORY


Náš klient z Brna měl požadavek umístit do prostor své kanceláře stojan, do kterého by uložil luxusní vína. Láhve s nejvyšší hodnotou si přál umístit tak, aby neunikla pohledu žádné návštěvy. Pro tuto příležitost si vybral stojan na 110 láhví s horní prezentační řadou. Tato je zakončena EL profilem z vysoce pevného kovu. Stejně tak je z bytelného kovu vyrobena i celá konstrukce stojanu. Aby byla zaručena 100% bezpečnost, nabízí se možnost kotvení stojanu pomocí kotvy do zdi. Jedná se jen o velmi malý zásah, který ani nezaznamenáte.

karlin

NEOMEZENÉ MOŽNOSTI ULOŽENÍ VÍNA


Na dalším snímku je vyobrazen stojan, který byl vyroben přímo na míru požadavkům majitele nově rekonstruovaného domu. Do volné plochy výklenku nad schodištěm jsme s citem zakomponovali stojan, který pojme až 87 láhví. Jak můžete vidět, spodní 3 řady jsou s možností uložení do hloubky.
Máte také atypické prostory? Využijte našeho konfigurátoru. Uvidíte, že máte neomezené možnosti.

muchna

muchna2
CO SE SKRÝVÁ ZA MŘÍŽEMI SKLEPA


Jako poslední příklad uložení vína uvádíme stojan na 240 láhví. Stojan je také osazen horní, prezentační řadou. Klient se pustil do rekonstrukce sklepních prostor, do kterých pořídil stojan větších rozměrů. Jedná se o oboustranný stojan, přístup k láhvím tedy máte z obou stran. Na fotce vidíte, že tento typ stojanu můžete využít i jako dělící příčku ve větší místnosti.
Co vás možná překvapí, je to, že stojan dodáváme ve smontovaném stavu. Není třeba dlouhé montáže u zákazníků. Na přání může být stojan osazen pultem. Z „pouhého“ stojanu se tak stává bar pro speciální prezentace vína.


Ale to není vše. Právě v této chvíli zákazník dovybavuje dalšími 4 stojany celý sklepní prostor. Proto neváhejte a sledujte náš blog RAXI, kde vám již v brzké době zprostředkujeme reportáž o tom, jak z jednoho starého sklepa vybudovat vinotéku v moderním stylu.


Čím vzácnější sbírku máte, tím více dbáte na její vhodné uložení. Což úložné systémy RAXI bezesporu jsou.

Kromě stojanů na míru nabízíme klasicképojízdné, pultové, patrové, oboustranné a prezentační vinotéky. 

kindermans

 kindermans2

KVALITA, ZA KTEROU SI STOJÍME


Naše stojany jsou vyráběny ručně z lokálních materiálů. Proces výroby máme plně pod kontrolou. Za kvalitu ručíme.

 

POUŽITÉ MATERIÁLY


Stojan se skládá z masivních dřevěných hranolů, usazených do pevné ocelové konstrukce. Nosné prvky systému jsou vyráběny z práškově lakované konstrukční oceli DC01. O přínosech stojanů RAXI se dočtete v dalším článku na blogu.

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva ©️, kopírování je zakázáno.

 

NAŠE TIPY