Úspěšná prezentace vína na mezinárodním veletrhu

veletrhy-uvodni(1)

Mezinárodní veletrhy vína jsou místem nejen pro profesionály a odbornou veřejnost, ale zároveň se čím dál tím více těší oblibě u nadšených konzumentů tohoto lahodného moku.
Vystavovatele na těchto akcích převážně tvoří producenti vína, různé spolky výrobců vín, odborní prodejci, dodavatelé vybavení a potřeb pro vinaře, vinotéky nebo restaurace.
Na vinařském veletrhu najdeme dále i prezentace výrobků a služeb, které s vínem a gastronomií přímo souvisí.


Moderní veletržní prostory nabízí vystavovatelům profesionální prostředí a podmínky pro obchod s vínem, navazování nových kontaktů a v neposlední řadě jsou i místem pro setkání a obchodní jednání.

hruska

Dokonalý servis, dostupnost všech potřebných doprovodných služeb, soukromé degustační místnosti, tým zkušených odborníků pro rozsáhlé i komorní degustace, semináře a prezentace jsou v dnešní době samozřejmostí na těchto veletrzích konaných v mezinárodním měřítku.
A v čem spočívá atraktivita veletrhu pro samotného návštěvníka? Především v možnosti u jednotlivých stánků ochutnat vybrané vzorky vína, které jim vinaři patřičně představí, vyzkoušet novinky na trhu a rozšířit si tak svoje obzory v této oblasti.
Stejně jako organizátoři vinařských veletrhů musí dbát na optimální prostředí ve veletržní hale pomocí klimatizace, tak neméně důležitou roli hraje samotná prezentace vystavovatelů.

VELETRHY U NÁS I V ZAHRANIČÍ

Víte, kde všude je možné vína ochutnat?

  • z tuzemských veletrhů se jedná o prestižní veletrh Wine Prague.

wine-prague2

wine-prague3

bolzano-Italie2017-2

ZAUJMOUT - TO JE, OČ TU BĚŽÍ

Zaujmout a přilákat návštěvníka k sobě do stánku je totiž první krok, který může odstartovat např. skvělou obchodní spolupráci nebo získání nového klienta. Není tedy divu, že vystavovatelé si dávají na vzhledu stánku velmi záležet.
Velký stánek nabízí mnoho variant, kde láhve prezentovat. Prostorově úspornější stánek má naopak útulnější atmosféru, ale vinaři jsou tím pádem nuceni své milované ročníky vyskládat trošku nepřehledně vedle sebe na stoleček.

wine-prague

BUĎTE VIDĚT

Vyřešit problém s prostorem, a přitom přehledně uskladnit tekuté poklady pomůže stojan na víno. A když jsou navíc lahve uloženy pod úhlem pro zlepšení viditelnosti vinět a mají jednoduchou přístupnost návštěvníka k vínu, tak není pochyb, že z výběru vína se rázem stane příjemná záležitost. Podle typu stánku si můžete zvolit k prezentaci malé stojánky na stůl nebo velké stojany volně stojící v prostoru.
Účastníte se veletrhu takové prestiže? Připravte se na něj už nyní se stojany RAXI, stojany české výroby.

 

WPUL5

bolzano-Italie2017

PŘEDSTAVUJEME RAXI

V samém srdci střední Moravy šetrně a ekologicky zpracováváme bukové dřevo z lokálních surovin na vlastní pile. Následná výroba a kompletace stojanů je proces, který probíhá ručně v naší dílně v Lošticích. Z toho plyne, že vše je pod naším drobnohledem a vy si tak můžete být jisti prvotřídní kvalitou.
Stojany RAXI jsou variabilní modulární systém, který je vhodný, jak pro domácí potřeby skladování vína , tak i pro prodejny, prezentace, vinotéky či pro archivaci velkého počtu lahví ve vinném sklepě. S námi bezpečně, přehledně, jednoduše a stylově uložíte pár kousků nebo i tisíce lahví do zakázkových stojanů na míru.

Úložné systémy RAXI si dokáží poradit s uložením vína v jakémkoli prostoru. Jsou totiž variabilní.

V katalogu vás mohou oslovit pultové, oboustranné, pojízdné, patrové, prezentační a prodejní stojany.
Po vaší specifikaci zadané do konfigurátoru pak zase dokážeme vyrobit stojan jakýchkoli rozměrů a tvarů.

I na veletrhu platí, že chytrá a DOBŘE ZVOLENÁ PREZENTACE strčí do kapsy stánek obřích rozměrů, leč bez nápadu.


RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva ©️, kopírování je zakázáno.

 

NAŠE TIPY