Stojan na víno, který prodává

 WD-480+chlapik-1050x383

Zvyšující se spotřeba vína u českých zákazníků je jistě pozitivním signálem pro celý trh. Vzrůstá také počet velmi dobře poučených zákazníků, kteří rádi objevují nová vína. To s sebou nese zvětšené nároky na šíři sortimentu a na provozovnách vzniká potřeba uložit větší množství lahví. Jak naplno využít tento potenciál, když máme k dispozici pouze omezený prodejní prostor?

CO JE NA OČÍCH, PRODÁVÁ

Ze zkušenosti vyplývá, že nakupující se často rozhodují „očima“. Co je dobře prezentováno, to se více prodává. Základem efektivního prodeje vín je tedy ukázat zákazníkům co nejvíce vín, které máte momentálně k dispozici. Pro co nejefektivnější dojem využijte všech prostředků k jejich zviditelnění. Toho můžete dobře docílit právě se stojany RAXI – nabízející praktičnost a eleganci se špetkou luxusu. 

WPAT360_DESIGN_4

VYUŽITÍ V INTERIÉRU

 Své využití naleznou např. v interiérů prodejen, vinoték a archivů vín.

RAXI_CUSTOM_REST_4

ÚLOŽNÉ ŘEŠENÍ UŽ NENÍ PROBLÉM 

Díky naším stojanům se nabízí skvělé řešení Vašeho problému s úložnou kapacitou. Svými rozměry zapadnou snad do každého prostoru. Možná se potýkáte s otázkou, jak využít neobsazenou plochu ve středu místnosti nebo nevíte, kam v malé prodejně umístit stojany. Na vše existuje řešení. Není nutné prezentovat víno jen v regálech podél stěny a v prodejně využívat volné místo jako „taneční parket“. Stojan díky své stabilitě může stát volně v prostoru, například uprostřed prodejny, kde se dříve nacházelo nevyužité místo. 

NEVYUŽITÉ PLOCHY VINOTÉK A PRODEJEN 

Jsou prostory vaší provozovny dostatečně velké, ale potýkáte se s velkou plochu, kterou nemůžete nijak vyplnit? Uvedeme Vám jeden příklad, jak díky jedinému kusu RAXI dokážete vyřešit následující problémy.  

Představujeme volně stojící vinotéku s neuvěřitelnou kapacitu 480 lahví, zabírající pouze 1,2 m2 podlahové plochy.   

 7 ZÁSADNÍCH TECHNICKÝCH PARAMETRŮ STOJANU WD 480

 ·    hloubka je jen 600 mm, přitom jsou vína uložená a přístupná z obou stran

·    průchod všemi šířkami dveřních otvorů je tedy bez omezení  

·    výšku 1310 mm, můžete si tak přečíst i etiketu na nejvýše položené lahvi   

·    délka 1940 mm   

·    hmotnost 115 kg

·    díky velmi úzké konstrukci zabírá jen minimum prostoru

·    vrchol stojanu slouží pro prezentaci 40 lahví

·    detailní informace o tomto stojanu naleznete zde

bokorys-480

VINOTÉKA S MALÝMI PROSTORY

Protýkáte-li se naopak s malými prostory, nabízí stojan RAXI 480 důmyslné úložné řešení.  Chápeme, že v malých prostorách potřebujete vínem osadit každý volný kout. Řešením může být využití stojanu například i jako bar (za přidání naší PVC desky). 

Vinotéka stojící přímo u stěny nezabírá téměř žádný prostor a přitom uschová velké množství lahví.  Láhev uloženou u stěny jednoduše vytáhnete z druhé přístupné strany. 

Pro reálnou představu, jak stojan vypadá, doporučujeme shlédnout video a navštívit jeho produktovou stránku.

 
Několik tipů na místa, kde je možné shlédnout naše produkty.

 
ŽE BY SE VÁM HODIL TROCHU JINÝ TYP STOJANU?  

V naší nabídce naleznete přesně tolik tipů, kolik vás jen dokáže napadnout. Inspirovat se můžete v sekci stojany na víno (zde naleznete klasické, pojizdné, pultové, patrové, oboustranné, prezentační) nebo v sekci stojany na míru.  

Těšíme se na případné dotazy, rádi vám odpovíme, jsme tu pro vás.