Nenechávejte svá vína ležet ladem. Pořiďte jim stojan.

male-stojany-uvodni

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva, kopírování je zakázáno.

Jste milovníci vína, kteří mají doma vždy pár lahví po ruce? Možná se neřadíte mezi velké sběratele vína, ale i tak nemusíte nechávat ležet svá vína ladem. Nemusí už stát volně na kuchyňské lince, v kredenci nebo ve spižírně. Tak lahodný mok se nesluší skladovat ani mezi zavařeninami a marmeládou.

Nebo dostáváte víno ke slavnostním příležitostem a pak se potýkáte s otázkou - kam s ním? Pořiďte jim stojan.

RAXI nabízí praktické a stylové řešení. Pořiďte jim stojan, který bude nejen praktickým pomocníkem, ale i designovým doplňkem. U volně stojící lahve se může snadno stát, že se převrhne a rozbije se. Ve stojanu budete mít naopak zajištěno bezpečné uložení.

STOJAN NA VÍNO, JAKO DÁREK, KTERÝ ZAHŘEJE U SRDCE

Rádi byste byli velmi originální a své drahé polovičce chcete věnovat dárek, který jen tak někdo nemá? Ale přitom by se mělo jednat o dárek, který nalezne své využití? Pak už vám položíme jen jednu otázku. Máte rádi víno?

Pokud ano, představujeme vám stojan na víno, který nemá hranice. Jedná se o kombinaci dřeva a černého kovu, která je nadčasová a skvěle si rozumí.

Tento stojan se hodí do všech interiérů – ať už minimalistický, venkovský nebo skandinávský. Poslouží nejen jako uložiště vína. Jedná se o designový doplněk, na kterém spočine oko každé návštěvy.

 

male-stojany-1

Stojan je sám o sobě krásným kouskem, může být však ještě propracovanější.

Pro náročnější klienty se nabízí možnost potisku.

Na dřevěný hranol nebo na kovový čelní profil vám na přání natiskneme požadovaný TEXT. Miláčkovi, Mamince, Kuchař Jarda – žádný text není překážkou.

Kde textace najde své opodstatnění je jistě zviditelnění jména firmy, třeba při prezentaci vín nebo jako firemního dárku.

Zkuste si zadat požadavek do konfigurátoru. Dodáváme i stojany na míru

male-stojany-3

 

STOJANY, KTERÉ DODAJÍ VAŠÍ KUCHYNI ŠMRNC

Velikost stojanů je neomezená. Záleží jen na vás, jaký typ si zvolíte. Pokud potřebujete atypický rozměr, zadejte rozměry do konfigurátoru, který provede cenovou kalkulaci.

 male-stojany-2

 

Potřebujete uskladnit větší než malé množství lahví? I na tyto případy jsme pamatovali. Vinotéku dokážeme zabudovat do každého kouta vaší kuchyně.

 male-stojany-4

 

Rozhodli jste se z dlouhodobého hlediska skladovat víno v chladnějších prostorách spižírny či komory. I zde si víno zaslouží oddělené a bezpečné uskladnění.

 male-stojany-5

VÝHODY ULOŽENÍ VÍNA VE STOJANU

- bezpečné uložení lahví, bez obav z rozbití

- díky horizontálnímu uložení lahve ve stojanu se zamezí průniku kyslíku. Vínu je dopřáno dále dozrávat a získávat tak na bouquetu.

- přehlednost - i při uložení 15 ks lahví se nemůže stát, že byste nějakou hledali (jak by tomu bylo například při uložení v regálu)

- v interiéru působí jako designový a nevšední doplněk

- při prezentaci budou lahve s vínem působit mnohem lépe než volně stojící lahve

KDE NAJDOU MALÉ STOJÁNKY SVÉ VYUŽITÍ

Kromě uložení domácích vinných zásob se malé stojánky skvěle hodí i do PROVOZŮ a PRODEJEN.

Své místo si najdou:

- na prodejních pultech, blízko pokladen

- v restauracích a hotelových pokojích

- při prezentacích nového vína vinaři na různých vinařských akcích. Víno je nejen bezpečně uloženo. Na kovový čelní profil můžete lakovým, křídovým nebo voskovým popisovačem (také nabízíme v našem sortimentu) dopsat údaje o vínu. Stejně tak vám na stojánek můžeme natisknout jméno firmy, včetně loga.

 male-stojany-6

 

Každé víno by chtělo do stojanu RAXI

 

NAŠE TIPY