NEBOUREJTE ZDI, stojan upravíme dle vašich požadavků

kselik-uvodni2

Rádi byste usadili stojan na víno do výklenku nebo do jiných atypických prostor? Přicházíme s názornou ukázkou, jak jsme realizovali zakázku podobného zadání. Na úvodní fotografii můžete vidět stav před a po realizaci.

Náš klient si vybudoval v rodinném domě prostory sloužící jako odpočinková místnost, kde si s přáteli při sklence dobrého vína rád zahraje šipky či šachy. Už při realizaci těchto společenských prostor myslel na to, že do výklenků nechá zabudovat stojany na víno. Výklenky doplnil o osvětlení a dokončil veškeré zednické práce.


Následně oslovil naši firmu, abychom mu pomohli s projektovým řešením a vizualizací stojanů na míru. Bylo však potřeba vyřešit přesné zadání zakázky. V příštích bodech se dočtete, že zadání bylo velmi specifické.

  • Požadavkem bylo vyrobit 2 totožné stojany do 2 výklenků, které však nebyly stejných rozměrů.
  • Jeden z otvorů o šíři 1000 mm jsme navrhli osadit stojanem o šíři 990 mm. Do tohoto stojanu se vejde na šířku 10 láhví.
  • Druhý otvor byl ale menších rozměrů, pouhých 980 mm. Tedy menší šíře, jako stojan samotný. 10 láhví by se zde nevešlo. Proto se zákazník rozhodoval, zda u druhého výklenku nezvolí jiný typ stojanu, což by ale působilo nesouměrně. Nebo zda nezvolí menší typ stojanu pro oba výklenky.

kselik-3

SPRÁVNÁ VOLBA

Zákazník se nakonec rozhodl, že nezvolí ani jednu z výše uvedených možností. Pokud bychom nenabídli jinou variantu řešení, rozhodl by se pro stavební úpravy a menší výklenek by rozšířil. To bychom ale nebyli my, kdybychom nepřišli s dalším, netypickým řešením.
Jako vhodné řešení jsme nabídli ořezání hranolů stojanu tak, aby byly oba výklenky osazeny stejnými stojany na šíři 10 láhví.

Jak vidíte, usazení našeho stojanu na míru nemusí znamenat žádný stavební zásah do interiéru bytu.

ANI POSLEDNÍ ZADÁNÍ NEMUSÍ BÝT FINÁLNÍ

Na poslední chvíli se zákazník rozhodl zařadit mezi archivační řady i 3 řady prezentační. Jelikož jsme flexibilní, upravili jsme zakázku dle aktuálních požadavků. Finálním produktem byly 2 stojany, každý po 128 láhvích.

kselik-2

POUZE 14 ?, ANI O JEDEN DEN VÍCE

Po upřesnění všech bodů zakázky jsme se pustili do výroby. Za 14 dnů byly finální výrobky usazeny, ku spokojenosti svého nového majitele. Ke kotvení každého z nich se použily 2 speciální úchyty do zdi.

kselik-1

PROČ OSLOVIT PRÁVĚ NÁS?

Ve společnosti METRIE vyrábíme stojany na víno značky RAXI již 30 let. Kromě klasických stojanů vyrábíme stojany na míru, přesně podle vašeho zadání. Pro vizualizaci slouží konfigurátor, kde si můžete sami sestavit stojan dle vašich požadavků. Kromě vizualizace zde získáte i konečnou cenu výrobku. Na naše zaměstnance se můžete obrátit nejen se specifickými požadavky. Zpracují vám nabídku šitou přímo na míru.

Oslovit vás mohou i stojany pojízdnépultové, patrové, oboustranné, prezentační a prodejní. Tyto všechny jsou připraveny téměř k okamžitému odeslání. 
Pro velkou oblibu dovážíme stojany i do Německa, kde si je mohou zákaznici objednat přímo z německého eshopu – raxi-shop.de

NEZALEKNEME SE ŽÁDNÝCH VÝZEV

Těšíme se na další neobvyklé požadavky, třeba ty Vaše?

 

 

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva ©️, kopírování je zakázáno.

 

NAŠE TIPY