Obří stojan na míru, který byl velkou výzvou

open-wine-uvodni

U nás se výzev nebojíme, a proto jsme připraveni i na speciální požadavky našich zákazníků. Představíme vám stojan na víno, který nebyl jednoduchého zadání. Jeho rozměry byly velmi specifické.

obří Stojan přes celou stěnu

Přání klienta bylo zhotovit stojan na stěnu o rozměrech 5 x 3,5 m, ale s otvorem na dveře. Dále měl stojan obsahovat prezentační řadu pro uložení vybraných lahví. K popisu vín měla být řada osazena El-profilem, s možností dopsat na něj křídovým fixem údaje o ceně, názvu, odrůdě. Výsledkem je stojan s kapacitou 1.423 lahví, který si získá srdce i milovníků interiérů ve výrazném stylu. Posuďte sami, jak jsme dokázali zadání realizovat.

open-wine-3

STOJAN, KTERÝ PREZENTUJE VÍNO I FIRMU

K prezentaci vybraných vín slouží nejen pultová řada ve výšce očí, ale i okýnka hravě rozmístěná v horní části stojanu. Jedinečnost stojanu je navíc podtrhnuta i logem firmy Open Wine, umístěném na zkoseném profilu.

open-wine-2

open-wine-5

 VÝROBA STOJANU 

Přikládáme fotky z realizace přímo z naší dílny v Lošticích. Zde můžete vidět, že stojan je velmi stabilní a v prostoru dokáže stát i bez fixace ke stěně. Na výrobu jsou použity jen ty nejlepší bukové hranoly z lokálních surovin, zpracované na vlastní pile. Díky tomu si můžeme stát za kvalitou našich výrobků. 

open-wine-9

Zaujaly vás i další volně stojící stojany z prodejny? Tyto jsou taktéž z naší dílny a jsou běžně k dostání na e-shopu Raxi, kde nabízíme desítky stojanů na víno k okamžitému odběru. Pokud Vám nabídka standardních stojanů nevyhovuje, vyzkoušejte si postavit vlastní sestavu v našem konfigurátoru. A máte-li ještě jinou představu o budoucím stojanu, kontaktujte nás, pokusíme se ji změnit v realitu.

open-wine-6

open-wine-uvodni

Spokojenost se stojanem byla tak veliká, že od zákazníka následovaly další specifické požadavky.

Máte atypické prostory? Dokážeme vyřešit každý váš problém. V RAXI máme pRAXI.

 

 

RAXI.cz si na tento článek vyhrazuje autorská práva, kopírování je zakázáno.

NAŠE TIPY