Varianty luxusního vinného sklepa pro váš dům

luxusni-vinny-sklep-uvodni1

Víno už po tisíciletí patří k oslavám nevšedních událostí i k domácímu posezení s hosty. Dojem z degustace dobrého vína může být umocněn i prostředím, ve kterém víno ochutnáváte.

PITÍ VÍNA JAKO OBŘAD – V PROSORÁCH DOMÁCÍHO VINNÉHO SKLEPA

Opravdu výjimečný pocit dáte svým hostům zakusit v domácím vinném sklepě od RAXI. V následujícím článku předkládáme několik možných variant řešení.

VINÁRNA JAKO SOUČÁST INTERIÉRU

Vinný sklep RAXI pro vás vytvoříme v jakémkoliv prostoru. A nenechte se mýlit, nemusí se jednat bezpodmínečně o sklep jako takový. Domácí vinotéku můžete vybudovat přímo v interiéru svého domu. Dokážeme navrhnout a vyrobit stojany na míru, které zapadnou do jakéhokoliv rohu či výklenku, vytvoříme pro vás impozantní vinotéky, které pojmou celou výšku zdi, vhodným řešením mohou být i volně stojící vinotéky. S návrhy pracujeme tak, aby správně propojili jednotlivé prvky interiéru.

VIZUALIZACE ŘEŠENÍ

Pomůžeme vám realizovat vinotéku či vinný sklep na míru, včetně předchozí vizualizace. Na základě půdorysu interiéru a detailů zadání vytváříme kompletní návrh. Poradíme si i s atypickými prostory.

STOJAN JAKO PUZZLE

S návrhy interiérů u nás i v zahraničí máme již 30letou zkušenost. Dokážeme vytvořit do detailů propracovaný návrh. Vždy vycházíme z představy zákazníka a jeho individuálních požadavků. Je libo vinotéku pod schody? S RAXI žádný problém!

V návrhu je vyobrazen volně stojící stojan, který díky své hloubce 600mm pojme 900 lahví. Takové stojany děláme na zakázku. K okamžitému odběru na e shopu máme i volně stojící stojany např. na 480 lahví.

 

vinny-sklep-vizualizace

 

FOTKY OD NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Jako názornou ukázku přikládáme fotky již realizovaných projektů

Stojany dokážeme zabudovat do každého prostoru. Výjimkou nejsou ani výklenky všech typů.

vinny-sklep-1

V tomto případě zákazník „bojoval“ s nedostatkem prostoru. Velká sbírka lahví si našla své místo i v prostorách pod barem, vznikla tak krásná kompozice.

vinoteka-zidle

Prázdné zdi dlouhých prázdných chodem nabydou osazením stojanů jiných rozměrů. Stává se z ní téměř „galerie umění“ prezentující ty nejlepší vinné skvosty z vaší sbírky. Posuďte sami, jak po podařila realizace u tohoto zákazníka.

bulharsko

STOJAN JAKO PUZZLE

Pomůžeme vám realizovat vinotéku či vinný sklep na míru, včetně předchozí vizualizace. Na základě půdorysu interiéru a detailů zadání vytváříme kompletní návrh. Poradíme si i s atypickými prostory. Je libo vinotéku pod schody? S RAXI žádný problém!

S návrhy interiérů u nás i v zahraničí máme již 30letou zkušenost. Dokážeme vytvořit do detailů propracovaný návrh. Vždy vycházíme z představy zákazníka a jeho individuálních požadavků.

KLASIKA I MODERNA

Dalším možným řešením, jak uskladnit víno, jsou volně stojící stojany.

Stojany na víno vdechnou kouzlo každému domovu. Díky nestárnoucí kombinaci dřeva a kovu se vinotéky RAXI hodí do moderních interiérů a současně se dají skvěle kombinovat se starožitným nábytkem. Jsou nepřehlédnutelným doplňkem, který je zároveň plně funkční. Kromě stojanů na míru nabízíme klasicképojízdné, pultové, patrové, oboustranné a prezentační vinotéky. 

blatnicka

Volně stojící ostrůvky, mohou po přidání desky sloužit jako bar.

blatnicka-2

STAVEBNÍ ÚPRAVY? S RAXI NETŘEBA!

Se stojany RAXI není třeba žádných stavebních úprav. Vinotéky vyšších konstrukcí zajišťujeme kotvením ke stěně pomocí našich speciálních kotev. Jinak u vás doma nepoužijeme ani hřebíček.

DESIGN RAXI

Díky nevšednímu designu RAXI spočine na vinotéce oko každé návštěvy. Stojan působí minimalistickým nadčasovým dojmem, obytnému prostoru dodává nový rozměr a originalitu. Na výrobu stojanu není použito více jak dvou odstínů dřeva. Tato jednoduchost barev a čisté linie stojanů, které jsou výjimečné vzhledem i kvalitou, neomrzí a nezestárne.

detail2 

,,VÍNO JEST POEZIÍ V LAHVI"

Máte rádi básně? Třeba s tímto stojanem na 720 lahví budete veršům vína moci naslouchat veeeelmi dlouho. Dojem na hosty uděláte i správnou prezentací vína. Rozšířit obzory si můžete v našem článku - Jak vína prezentovat jako sommelier.

KVALITA, ZA KTEROU SI STOJÍME

Naše stojany jsou vyráběny ručně z lokálních materiálů. Proces výroby máme plně pod kontrolou. Za kvalitu ručíme.

POUŽITÉ MATERIÁLY

Stojan se skládá z masivních dřevěných hranolů, usazených do pevné ocelové konstrukce. Nosné prvky systému jsou vyráběny z práškově lakované konstrukční oceli DC01. O přínosech stojanů RAXI se dočtete v dalším článku na blogu.

detail3

NAŠE TIPY